Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da Fethiyespor karşısında kaybedilen 3 puanın üzüntüsü yaşanıyor.
İlk yarıda istedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade eden Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, ikinci yarıda oyun anlamında ne gerekiyorsa yaptıklarını ancak istedikleri golü bulamadıklarını ifade etti. Takımının ikinci yarıdaki mücadelesinin takdire şayan olduğunu ifade eden Biçer, " Bizim için iki parçalı bir oyun oldu. Özellikle ikinci yarıda oyun anlamında futbolcularımız ellerinden geleni yaptı. Ancak, ilk yarıda yediğimiz gole karşılık veremedik. Doğal olarak üzüldük" dedi.
Nazilli Belediyespor taraftarının Fethiye'de yer almamasına yönelik alınan kararı üzüntüyle karşıladıklarını kaydeden Biçer, "Futbol bir temaşa oyunu. Doğal olarak seyirci için oynanan bir oyun. Bu yüzden, bizim de taraftarımızın bize destek vermesi gerekirdi" ifadesini kullandı.
GÜNGÖREN MAÇI
Hafta sonunda Güngören Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Biçer sözlerini şöyle sürdürdü:"Bizim grubumuzda her takım, her takımı yenebilecek güçte. Hiçbir maça kolay maç gözüyle bakamayız. Güngören Belediyespor'un da ligdeki konumuna bakılmamalı. Rakibimizi yenerek, Fethiye'de kaybettiğimiz puanları yerine koymak istiyoruz"
(GY-MB-İK)

11.02.2013 15:23:17 TSI

Editör: Wan Haber