Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, yarın ligde 28 puanla 2. sırada bulunan İstanbul takımlarından Tepecikspor AŞ'nin konuğu olacak.
Karşılaşma için sabah saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanından hava yolu ile İstanbul'a geçen siyah-beyazlı ekip yaptığı ter idmanının ardından otelinde maç saatine kadar istirahate çekildi. Yarın 13:30'da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında oynanacak olan 18. hafta karşılaşmasını Bülent Birincioğlu, Turgay Emre Memişoğlu, Kerem Yükünç hakem üçlüsü yönetecek.
Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, pazar günü İstanbul deplasmanında karşılaşacakları Tepecikspor'u yenerek, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Volaka, takımda iki sakat ve bir de kart cezalısı olmasına rağmen rakiplerini yenebilecek güçte olduklarını da ifade ederek, "Devre arasında transfer ettiğimiz 7 oyuncu ile kadromuzdaki eski oyuncular uyum sağladı. Antalya kampındaki hazırlık çalışmalarında takım güç kazandı. Hazırlık çalışmalarından çok memnunuz ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Ligin ikinci yarısına takımımızda İsmail kart cezalısı, Fatih Özer ile Ümit'in sakatlığı sürüyor. Tepecikspor deplasmanına 3 eksikle geldik ama korkumuz yok. Tepecikspor'u yenerek ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.
Kırmızı Grup takımlarından Tepecikspor, iç transferde 5 oyuncusuyla sözleşme yenileyip, dış transferde 3 yeni ismi kadrosuna kattı. Takımda bulunan futbolculardan Türker Toptaş, Ali Cemal Boztepe, İlker Erbay, Eser Şen ve Caner Celep ile 1'er yıllık sözleşme yenileyen İstanbul temsilcisi, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Çamlıdere Şekerspor'dan Mustafa Öztürk, Bandırmaspor'dan Adem Çalık ve Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bursa Nilüferspor'dan Cenk Demirel ve son olarak 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Bayrampaşa'dan 27 yaşındaki futbolcu Onur Çubukçu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.
MUHTEMEL KADROLAR
TEPECİKSPOR A.Ş.; Eray, Türker, Erol, Ufuk, Ali Görkem, Aykut, Yasin, Adem, Vedat, Caner, Aytek
NAZİLLİ BELEDİYESPOR; Mesut, Lider, Erhan, Yusuf, İsmail, Kemal, Gökhan, Mehmet Taş, Fatih Üge (Aykut), Muğdat, Mert
(ÜÖ-MB-İK)

26.01.2013 16:31:27 TSI

Editör: Wan Haber