-Nazilli Belediyespor taraftarları, Pazar günü Fethiyespor deplasmanına çıkacak olan futbolculara, baklava dopingi verildi. Nazilli'deki son antrenmanı ziyaret eden taraftar, takıma ve teknik heyete moral vererek deplasmandan 3 puan sözü aldı.
Saat 14.00'de Nazilli'de ki son antrenmanına çıkan siyah-beyazlı futbolcuları Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Hilmi Volaka ile çok sayıda yönetici ve Nazilli Belediyespor'un 'Siyah İnciler' isimli taraftar grubu yaklaşık 40 üyesiyle aşırı yağan yağmura rağmen Nazilli Esat Ergüler Sosyal Tesisleri'ne giderek Fethiye maçı öncesi futbolculara moral ve destek verdiler.
Organizasyonda Siyah İnciler grup başkanı Servet Okatan tüm futbolculara tek tek baklava ikram ederken grup adına konuşan Eşref Özbağcı ise futbolculara güvendiklerini dile getirerek galibiyetle döneceklerine inançlarının tam olduğunu söyledi. Maç öncesi yönetim, teknik heyet, futbolcular, basın mensupları ve taraftarların bir arada olmasından mutluluk duyduklarını belirten Özbağcı; "Hafta sonu oynanacak olan Fethiyespor maçı öncesi yöneticilerimiz ve futbolcularımızla birlikte olmak hepimizi oldukça memnun etti. Burada futbolcularımızın galibiyete olan inancını gördük. İnşallah Fethiye maçını da kazanıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Fethiyespor maçında oyuncularımıza başarılar diliyoruz. Giydikleri formanın hakkını en iyi şekilde veren tüm oyuncularımız Nazilli Belediyespor'umuzu en iyi şekilde temsil edecektir. Futbolcularımıza güveniyoruz, yolunuzun açık olmasını temenni ediyoruz" dedi.
Takım Kaptanı Mert Kaytankaş ise taraftarın ilgisinden ve sürpriz baklava ikramından dolayı mutlu olduklarını belirterek; "Nazilli'de gerçekten çok güzel bir hava var. Taraftar, Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular olarak üst lige çıkmak için inanan bir topluluk oluştu. Bu inanç ve istek elbette hedefimize ulaşmamızda çok önemli olacak. Bizleri yalnız bırakmayan, 90 dakika tribünde destek veren taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Pazar günü oynayacağımız maçın önemini biliyoruz. Ama biz her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu Pazar günü de sahaya 3 puan için çıkarak, tüm gücümüzle karşılaşmayı kazanmaya çalışacağız. Fethiye deplasmanında 3 puanı alarak taraftarlarımıza bir armağan getirmiş olacağız" şeklinde konuştu.
Futbolculara baklava ikram eden taraftarlar daha sonra tezahüratlar eşliğinde oyuncuları dinlenmeye yolladı. Siyah İnciler grubu Başkan Haluk Alıcık, Hilmi Volaka ve yöneticilere teşekkür ettikten sonra tesislerden ayrıldı.
(ÜÖ-MB-İK)

08.02.2013 18:34:52 TSI

Editör: Wan Haber