Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Fethiyespor'a konuk olacak. Pazar günü oynanacak olan Fethiye İlçe Stadı'ndaki karşılaşma 13.30'da başlayacak.
Ligin ikinci yarısında oynadığı her iki karşılaşmayı da kazanarak zirve yolunda önemli bir adım atan Nazilli Belediyespor, Fethiyespor deplasmanından da kazanarak dönmek istiyor. Siyah-beyazlı ekipte takımla çalışmalara başlayan Ümit ile Hüseyin takımda yer alamayacak. Sakatlıkları devam eden Fatih Özer ile Tolga'nın da maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.
Ligin ikinci yarısında oynadıkları iki maçı kazandıklarını hatırlatan siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Cüneyt Biçer, zirveye daha da yaklaşmak istediklerini belirtti. Kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Biçer, "Sahaya kazanmak için çıkacağız. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz" diye konuştu.
SEYİRCİMİZİN PROFİLİ BELLİ
Fethiye İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun Nazilli Belediyespor taraftarını stada almama kararını değerlendiren Biçer, "Bizim seyircimizin profili belli. Gittiği deplasmanlarda veya Naizlli'deki maçlarda taşkınlık yapan bir profili yok. Bize büyük ölçüde destek veriyorlar. Seyircimizin Fethiye'de bizi desteklemesine engel olunmamalı"ifadelerini kullandı.
Fethiyespor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasını Mesut Çarık(Eskişehir), Servet Reyhan(Balıkesir), Mutlu Çiğdem(Balıkesir) üçlüsü yönetecek.
(GY-MB-İK)

08.02.2013 17:30:02 TSI

Editör: Wan Haber