Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda karşılaştığı, karşılaşma öncesi ve sonrasında kendileriyle yakından ilgilenen Nazilli Belediyespor'u pilot takımı ilan etti.
Karşılaşma öncesinden başlayan ve sonrasında devam eden dostane ilişkiler sonucunda Bursaspor ve Nazilli Belediyespor kardeş kulüp olduğu ifade edilerek Nazilli Belediyespor'un pilot takımları olduğu belirtildi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka ile beraberindeki heyetin Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etmesiyle hız kazanan dostluk görüşmeleri Nazilli Belediyespor'un pilot takım ilan edilmesiyle noktalandı.
Yaşanan süreci ve Bursaspor kardeşliğini anlatan Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü İ.Hakkı Özsavran; "4 Aralık 2012 Salı günü Ziraat Türkiye Kupasında sahamızda karşılaştığımız 2009-2010 Süper Lig Şampiyonu Bursaspor yönetimi ve Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile başlayan dostluğumuzun sonucu dün Belediye Başkanımız ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, Genel Kaptanlarımızdan Nurettin Özkat, Bursaspor'un Özlüce'deki tesislerine gidip ziyarette bulunarak Bursa-Nazilli arasındaki dostluk kardeşlik ve muhabbet tohumlarını yeşertmişlerdir. Ziyaretin asıl kayda değer yanı Ziraat Türkiye Kupası maçı vesilesiyle tanışıp konuşma fırsatı bulduğumuz Bursaspor yönetimi ve teknik heyetinin 'Spor; dostluktur, kardeşliktir, barıştır' felsefesiyle başka kulüplerin isteyip de başaramadığı birlikteliği, birlik ve beraberliği pekiştirmişlerdir. Bursaspor ve Nazillisporun kardeş kulüp olduğunu ilan etmişler ve bunun sonucunda kulübümüz Nazilli Belediyespor, Bursaspor'un pilot takımı olmuştur. Bu nazikane tavırları ve yüksek teveccühleri sonucu bizleri pilot takımları olma yönünde gösterdikleri jestten dolayı Bursaspor kulübünü kutluyor, tebrik ve teşekkür ediyoruz. Bu birlikteliğin Nazilli'mize Nazilli Belediyespor'umuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

19.12.2012 14:51:22 TSI

Editör: Wan Haber