-Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2012-2013 eğitim öğretim döneminin tatile girmesiyle birlikte Nazilli Nahit Menteşe Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi'nde tadilat çalışmalarına başladı.
Nazilli'deki tüm okullara destek veren Nazilli Belediyesi yarıyıl tatilini değerlendiriyor. Eğitime destek vermek amacıyla yarıyıl tatilinde okul tadilatlarını hızlandıran Nazilli Belediyesi, tatili fırsat bilerek okulların boya badana ve fiziki yenilemelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Öğrencilerin çağdaş şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için okullarda yenileme ve öğrencilere sosyal yardımlar yaptıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, öğrencilerin tatil dönüşü okullarındaki eksiklerinin kısmen de olsa giderilmiş olacağını belirtti.
Eğitim döneminin tatile girmesiyle birlikte tadilatlara başlayan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Nazilli Nahit Menteşe Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesinin tuvaletlerini yeniliyor. Okulun B Bloğundaki 1.-2. ve 3. katındaki tuvaletlerin pis ve temiz su boruları, lavabo ve fayansları yenilenirken zemin katta bulunan tuvaletlerde kapatılarak sınıf haline getiriliyor. Şimdiye kadar Nazilli'de bulunan hemen hemen her okulda boya badana, çevre düzenlemesi, kantin yemekhane ve tuvalet düzenlemeleri yapan Nazilli Belediyesinin eksikleri olan okullarda da çalışmalar yapmaya devam edeceğini ifade etti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, eğitime destek amacıyla her yıl bütçeden önemli pay ayırdıklarını dile getirerek çocukların ve gençlerin sağlıklı ortamlarda eğitim görmesinin Türkiye'nin geleceğine ışık tutacağını ifade etti.
Başkan Alıcık, okulların açılacağı güne kadar tadilatların devam edeceğini hatırlatarak, "Belediyelerin görevleri arasında yer almamasına rağmen okullarımızda düzenlemeler ve onarımlar gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençler için bütçemizden önemli pay ayırarak okul tadilatları yapıyoruz. Bu yenileme çalışmaları sömestr ve yaz tatillerinde hız kazanıyor. Okullar boyanıyor, ihtiyacına göre tuvaletler yenileniyor, bahçe düzenlemesi titizlikle yapılıyor. Önümüzdeki günlerde de önceden ihtiyaçları belirlenen okullarımız tadilat görecek" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

31.01.2013 15:38:48 TSI

Editör: Wan Haber