Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka ve beraberindeki heyet, Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti.
Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda karşılaştığı karşılaşma öncesinde ve sonrasında yeşil-beyazlı kulüple yakından ilgilenen, Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özlüce Tesisleri'ne gelerek teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşme yaptı. Ertuğrul Sağlam'ı Bursa şehrinde ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Volaka, "Ziraat Türkiye Kupası müsabakası münasebetiyle tanıştığımız Ertuğrul Sağlam hocamızı Bursa şehrinde Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etmekten kıvanç duyuyoruz. Bize göstermiş olduğunuz bu yakın ilgiden dolayı kulübüm adına size çok teşekkür ediyorum. Bizimde Spor Toto Süper Lig'de bir takımımız oldu. Her hafta Nazilli Belediyespor'u desteklediğimiz heyecanla Bursaspor'un maçlarını izliyoruz. Biz Bursaspor'la gönülden kardeş kulüp olduğumuzu düşünüyoruz. Bunlar sporun getirdiği güzellikler. Biz bu tür olaylardan mutluluk duyuyoruz ve bu yakınlığın dostluğun devamının gelmesini diliyoruz" dedi.
Bu dostluğun yıllar boyu sürmesini temenni ettiklerini söyleyen Sağlam ise, "Bu tür dostluklara futbolun içinde çok sık karşılaşmıyoruz. Müsabakada ve öncesinde atılan dostluk adımları inşallah uzun yıllar sürecek diye bir temennimiz olmuştu. Sizlerin orada bize ve takımımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve sıcaklık bizi gerçekten çok etkiledi. Bizlerde sizinle oynadığımız müsabakadan sonra Nazilli Belediyespor'u yakından takip etmeye başladık. Maç skorlarını merakla bekler olduk" diye konuştu.
Görüşmenin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve beraberindeki heyetle birlikte Özlüce Tesisleri'nde yemek yedi.
(AF-RFK-S)

18.12.2012 17:07:51 TSI

Editör: Wan Haber