Nazilli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (NASİAD)ile Türkiye İş Adamları ve Sanayici Konfederasyonu (TUSKON) dünyaca ünlü Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü programına katıldı. Türkiye-Dünya ticaret Köprüsü 28-29 Kasım tarihleri arsasında İstanbul'da gerçekleşti.
TUSKON, Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2012 Tekstil Sektörel Programı'nın 130 ülkeden Bin 160 iş insanını Bin Türk iş adamı ile buluşturdu. Programa Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Senegal Başbakanı Abdul Mbaye de katılarak stantları gezmişti. Düzenlenen programa Nazilli'den Zümrüt Gelinlik ve Beyza Tekstil stant açarak katıldı.
Ticaret Köprüsü Programı ile ilgili açıklama yapan Zümrüt Gelinlik Genel Müdürü Ahmet Kaplan; "Türkmenistan, Rusya, Avusturya, Mısır ve Kuzey Irak gibi ülkelerden bayilik görüşmesi yapılarak anlaşmaya varıldı. İlk siparişlerimizi aldık. TUSKON'un düzenlemiş olduğu yurt dışı geziler ve bilgilendirme toplantıları ile yönümüzü yurt dışı pazarına çevirdik. TUSKON düzenlemiş olduğu Dış Ticaret Köprüleri programlarına katılarak kıtalar arası İş görüşmeleri yaparak ihracatımıza hız kazandırmış oluyoruz" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

06.12.2012 15:39:56 TSI

Editör: Wan Haber