İzmir Ticaret Odası (İZTO) İş Kadınları Konseyi Kurucu Başkanı Asuman Nardalı Tokuş, bugün gerçekleştirilecek olan TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine aday olmadığını belirterek, "Her yerde her zaman aynı isimler olmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
İZTO İş Kadınları Konseyi'nin son derece demokratik bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Tokuş, "Arkadaşlarımın yolunu açmak için seçimlere katılmadım. Her üyemizi oda, dernek ve tüm sosyal içerikli seçimlere katılmaları için teşvik ediyoruz. Odamızdan aday olan arkadaşlarımı ayrım yapmadan sonuna kadar destekliyorum. Demokrasinin gerektirdiği şekilde yarışacaklar ama sonunda kazanan İzmirli iş kadınları olacak. Çünkü her birinin kurula çok değerli katkılar sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.
TOBB İzmir Kadın Girişimciler İcra Komitesi'ne İZTO'dan 10 iş kadınının başvuruda bulunduğuna dikkat çeken Tokuş, "Seçimlerde çok sayıda aday olmasını teşvik ediyoruz. İzmir Ticaret Odası İş Kadınları Konseyi Kurucu başkanı olarak, ilk günden bu yana kadınlara odalarda daha aktif olmaları için çağrıda bulundum. Bugün gelinen noktada, arkadaşlarımın İcra Komitesi'nde yer almaya talip olmaları ve hakikaten son derece önemli projelerle gündeme gelmeleri bizim için güzel gelişmeler" açıklamasını yaptı.
(BK-ERG-Y)

13.12.2012 16:59:17 TSI

Editör: Wan Haber