Nazilli Memur İşçi ve Mühendisler Derneği'nin (NAMİMDER) üyelerine yönelik düzenlediği Muğla'ya gezi ilgi gördü.
Sosyal ve kültürel faaliyetleri ile tanınan ve Nazilli'nin en aktif derneklerinden biri olan NAMİMDER Üyeleri günübirlik gezilerini sürdürüyor.
Günlük gezi boyunca Muğla'nın tarihi, turistik ve görsel güzelliklerini gördüklerini ifade eden Dernek Yönetim Kurulu üyesi Yunus Bilgen; "Gezimizde ilk olarak Muğla'nın tarihi camilerini ve turistik yerlerini gezdikten sonra Gökova ve Akyaka'yı gezdik. Burada tekne ile gezdik ve canlı olarak yakalanan balıklardan üyelerimize ikram ettik. Havanın akşama kadar açık olması sayesinde akşama kadar rahat bir gezi düzenleme fırsatı bulduk. Dönüş yolculuğumuzda ise yeni hizmete giren Sakar seyir tepesine çıktık ve Gökova'nın eşsiz güzelliğini kuşbakışı seyretmenin doyumsuz zevkini yaşadık" dedi.
Türkiye'nin her yerinde tarih ve eşsiz doğal güzellikleri olduğunu ifade eden Yunus Bilgen, geziden memnun ayrılan arkadaşlarının en kısa zamanda eşleriyle birlikte gelmeleri için çalışmalara başladığını belirterek geziye katılan tüm dernek üyelerine teşekkür etti.
(ÜÖ-MB-İK)

11.02.2013 16:40:13 TSI

Editör: Wan Haber