Düzce Namık Kemal İlk ve Ortaokul velileri kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Millet Vekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Düzce Belediyesi Başkanı İsmail Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ile birlikte 500'ün üzerinde veli ile öğretmenler katıldı.
Protokolün eşleriyle katıldığı kahvaltıda konuşan Vali Yılmaz, "Biz velilerimizden okullarını ikinci evleri yapmalarını istiyorduk, bugün bunu görüyoruz ki bu okulun velileri okullarını birinci evleri haline getirmişler" dedi. Yılmaz, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Programda konuşma yapan Milletvekili İbrahim Korkmaz da "Namık Kemal'in adını hep duyuyorduk, şimdi neden bu kadar çok duyduğumuzu iyi anlıyorum" dedi.
MilletVekili Fevai Arslan "Bu okulumuzun ve tüm okullarımızın her zaman yanındayız" diye konuştu.
Katkılarından dolayı Belediye Başkanı İsmail Bayram'a okul aile birliğince plaket sunuldu. İsmail Bayram yaptığı teşekkür konuşmasında belediye olarak okulları desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
Okul Aile Birliği Başkanı Aysun Alkaya, ilgilerinden dolayı protokole, katılımlarından dolayı ise velilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Okul Aile Birliğinin tüm üyeleriyle okulun başarısı için el birliğiyle çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini söyledi. Kahvaltıdan sonra veliler öğretmenleri ve birbirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
(AY)

24.12.2012 11:31:10 TSI

Editör: Wan Haber