Naksan Holding çalışanları, Adıyaman Besni Boybeypınarı Köyü İlkokuluna teknoloji ve kırtasiye yardımında bulundu.
Adıyaman Besni Boybeypınarı Köyü İlkokulu'ndan sosyal medya aracılığı ile gelen mesajı karşılıksız bırakmayan Naksan çalışanları eğitim için seferber oldu. Türkiye'nin geleceği olan bu minik yavrularımızın hijyenik koşullarda, bilgi ve teknolojiye hakim, en yüksek eğitim standardıyla yetiştirilmesi en büyük arzumuzdur diyen Naksan Holding İletişim Sorumlusu Hasan Küçükusta, "Bu yardımlarımızla çocuklarımızın ihtiyaçlarına destek olmaktan çok mutluyuz. Özellikle okumaya hevesli ancak imkanları kısıtlı olan öğrencilere ulaşmak ve onların önünü açmak adına bu tür desteklerin çok önemli olduğunu da ifade etmek istiyorum" dedi.
Eğitim ve eğitimli insanların sayısının artması bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en büyük göstergesidir diyen Küçükusta, "Sosyal sorumluluk anlayışımız çerçevesinde eğitime çok önem veriyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Boybeypınarı İlkokulu Müdürü Betül Bayhan, Naksan Holding'e göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü teşekkür ederek, "Okulumuz birleştirilmiş sınıf eğitimi veren bir okuldur. Geleceğimiz olan yavrularımıza iyi bir eğitim vermek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Yapılan desteklerl minik yavrularımıza umut ışığı oldu" şeklinde konuştu.
(MDC-Y)

04.01.2013 15:31:36 TSI

Editör: Wan Haber