Karayolları Düzenleme Genel Müdürü Ali Rıza Yüceulu, kendisine bağlı 4. Bölge Müdürlüğü sınırlarındaki illerde nakliye kooperatiflerinin başkan ve yöneticileri ile Bursa'da bir toplantı yaptı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Düzenleme Genel Müdürü Ali Rıza Yüceulu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in talebi üzerine önceki gün yaptığı toplantıda, nakliye ve kara ulaşımındaki uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, yolcu ve yük taşımacılığı yapan kooperatiflerin yöneticilerinin Ankara'ya gelip sıkıntılarını aktardığını belirterek, "Sorunların çözüm yeri Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğü olduğu için sayın genel müdürümüzü Ankara'da ziyaret ettik. Şimdi de Bursa'ya gelip bu toplantıyı yaptık. Bundan sonraki süreçte sorunların büyük bölümünün çözüme kavuşacağına inanıyorum. Bende milletvekili olarak bunların Ankara'da takipçisi olmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.
Hüseyin Şahin, konuşmasında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın bütün sorunları yakından takip ettiğini de belirterek, "Sayın Bakanımız konusuna çok hakim ve her sorun ile çok yakından ilgileniyor. Ayrıca Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize halkımızın içinde olmamız ve sorunları takip etmemiz yönünde talimatı var. Hiç merak etmeyin AK Parti iktidarında tüm sorunlar çözülür. Çünkü AK Parti halkımız için var" dedi.
(MA)

30.12.2012 17:35:37 TSI

Editör: Wan Haber