Rescate Hotels tarafından başlatılan ‘Kışa merhaba’ geceleri kapsamında, dünyanın çeşitli yerlerinde verdikleri konserlerle müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Taksim Trio ilk defa Van’da sahne aldı. Vanlılarla buluşan ‘Taksim Trio’ davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, müziğin usta isimleri Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek’i aynı sahnede buluştu. Klarnette Hüsnü Şenlendirici, bağlamada İsmail Tunçbilek ve kanunda Aytaç Doğan’ın oluşturduğu ‘Taksim Trio’ya Vanlılar da büyük ilgi gösterdi. Müziğin virtüözlerini Vanlılarla buluşturan ve 4 saat süren konser boyunca üçlü, “Bir teselli ver”, “Belalım” ve “Gesi Bağları” gibi arabeskten popa ve Türk Halk Müziği’ne farklı yapıdaki eserleri kendilerine has tarzları ile yorumladı. Sanatçıların performansları, sahnedeki neşeli tavırları ve izleyici ile kurdukları iletişim ile dolu dolu geçen dört saat sonunda program sona erdi.


Geceden son derece mutlu ayrılan Vanlılar, bu güzsel geceyi yaşattıklarından dolayı otel yetkililerine teşekkür ettiler.


Kışa Merhaba gecelerinin devam edeceğini belirten Rescate Hotels Genel Müdürü İrem Tinli Angün, “Konserimize beklenenden daha fazla ilgi oldu. Salonunuz dolu dolu oldu ve beklenenden daha fazla talep vardı. Vanlılara yine unutulmaz bir gece yaşattık. Bu tür gecelerimiz devam edecek. Önümüzde yılbaşı gecesi var. Bu gecede de yine değerli sanatçılarımızı Vanlılarla buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber