Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı (BBP) Ömer Ünsal , müzakerenin ancak iki devlet arasında olabilecğini söyledi.
İmralı görüşmelerini değerlendiren Ünsal, "Küresel medyanın Türkiye temsilcileri televizyon ekranlarına adeta ikna odaları kurarak, Türk milleti kriptonun çocukları tarafından masaya oturtulmaya çalışılıyor. Türk milletine karşı psikolojik bir savaş başlamıştır. Teröristle masaya oturmanın adı ne zaman barış oldu? Devlet, ancak ve ancak bir devletle müzakere yapar. O zaman sormak lazım, iktidar müzakereyi kiminle yapmaktadır? Bu yapılan, devletin sınırları içinde yaşayanlara yapılmış en büyük ihanettir. Tarih bunu er ya da geç yargılayacaktır" dedi.
BBP Bursa İl Başkanı Ünsal sözlerini şöyle sürdürdü:
"İktidarın ve bundan öncekilerin ellerine tutuşturulan yol haritası devam etmektedir. Şimdi yek vücut olarak her kesimden Türk milletine karşı mücadele başlamıştır. Esasında iktidarı, muhalefeti ve sivil toplum içlerindeki kriptonun çocukları vasıtasıyla yönlendirilmektedir. Görünen odur ki eksik kare olan milletimizin ikna edilmesi aşamasına gelinmiştir. Bunun için manevi liderleri, aydınları, akademisyenleri sahaya inmiş bulunmaktadır. O yüzden bazı televizyon ve gazeteler özellikle üzerine basa basa Kürt aydın, yazar, siyasetçi söylemlerini uzun zamandır kullanmaktadır. Siz kime hizmet ediyorsunuz? Türk milleti ve devleti ile alıp veremediğiniz nedir?"
Bunu yapmakla ülkenin her zamankinden daha fazla terörle karşı karşıya geldiğini savunan Ünsal, "Artık milletimizin de iyi ve kötüyü anlaması lazım. Kendimize gelmemiz lazım. Gözlerimizin önünde ülke toprakları üzerinde küresel çeteler ve kriptolu şahsiyetler oyun oynuyor. Devletin huzur ve bekasını bozan bozguncularla sulh yapılmaz, onlara hukuk uygulanır. 30 bin şehidimiz kanını yerde bırakmak istiyorlar. Terör bitmediyse sorumlusu devleti yönetenlerdir. Siz başarısızsınız diye üç beş çapulcuyla masaya oturamazsınız. O koltuk size o zaman bol gelir" diye konuştu.
(BRK-MŞ)

12.01.2013 11:36:41 TSI

Editör: Wan Haber