Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, takviye yapılması gereken mevkilere futbolcu arayışlarını tamamlıyor.
Ligin ilk yarısında eksik gördüğü forvet hattını Mustafa Aydoğu ile çözmeye çalışan siyah-beyazlı ekip orta saha sorununu ise yaş ve askerlik probleminden dolayı takımdan ayrılan eski futbolcusu Muzaffer Taşkın ile yeniden anlaşma yaparak çözme yoluna gitti.
Transfer çalışmalarını Teknik Direktör Cüneyt Biçer'in verdiği rapor doğrultusunda sürdürdüklerini ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü İ.Hakkı Özsavran; "Antalya kampına müthiş bir hızla başladık. Hem çalışmalarımız verimli geçerken hem de transferlerimizi kampa erkenden dahil etmeyi başarıyoruz. Eksik ve aksayan olarak gördüğümüz mevkilere transferlerimiz devam ediyor. Ali Setirekli ve Hüseyin Demir'in sezon başında talihsiz sakatlıklarından dolayı ilk yarıda orta saha açısından oldukça sıkıntılı dönemler yaşadık. Bu nedenle de eksik gördüğümüz orta sahaya 2009-2010 sezonunun ikinci yarısında ve 2010-2011 sezonunda ilk yarısında formamızı giyen 32 yaşındaki takımda ağabeylik yapacak tecrübeli orta saha oyuncusu Muzaffer Taşkın ile yeniden anlaştık. Bu sezon grubumuzda bulunan Ünyespor forması giyen Muzaffer Taşkın ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı ve kendisinin takımımıza katkıları ile hedefimize emin adımlarla gideceğimize inancımız tamdır. Öte yandan şu anda görüşme halinde olduğumuz futbolcu kardeşlerimiz daha var. Transferde aceleci davranmak istemiyoruz" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

03.01.2013 18:06:27 TSI

Editör: Wan Haber