Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MUTSO) seçim tarihi Oda Başkanı Bülent Karakuş, tarafından 11 Mayıs 2013 olarak açıklandı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı oda seçimlerinin ertelenmesinin ardından yeni seçim takvimi belirlenmişti. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçim tarihi Oda Başkanı Bülent Karakuş tarafından 11 Mayıs 2013 olarak açıklandı.
Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, Ak parti projesi olduğu iddia edilen Yörük Köyü projesinin şahsi projesi olduğunu dile getirerek; "Bu proje benim kendi düşüncemden çıkan bir projedir. Yörük şenliği yapılan alan farklıdır bu proje farklıdır. Yörük Obaları Derneği projenin içerisindedir" dedi.
Karakuş, 'Siyasi kulislerde isminiz bir siyasi partinin başkan adayı olarak geçiyor" şeklindeki soruya, "Ben her partinin adayıyım ve hiçbir partinin adayı da değilim. Tüm partilere eşit mesafedeyim" diye cevap verdi.
Karakuş, 150 araçlık bir otomobil filosu iddialarını ise şöyle yanıt verdi: "Bizim 50 yıllık bir aile şirketimiz var. İddia edildiği gibi 150 aracımız değil 23 aracımız vardır. Araçlarımız lüks araç değildir. Sadece 1 tanesi resmi kurumda kullanılmaktadır. Oda Başkanlığımı araç kiralamak için kullanmam söz konusu değildir. Muğla'da bildiğim kadarıyla 200 kiralık araç vardır"
(BT-MB-İK)

19.02.2013 16:47:07 TSI

Editör: Wan Haber