Demokrat Parti (DP) Mut İlçe Başkanı Yunus Emre Güven, güven tazeledi.
Parti binasındaki kongreye DP merkez karar kurulu üyesi Paşa Tekin, İl Başkan'ı Abdullah Yılmaz, yönetim Kurulu Üyeleri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Abdullah Yılmaz, "Partinin eski kurucuları ve tüm partililerimizi tespit edip onları tek tek ziyaret ederek partiye davet ediyorum. Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal genç ve dinamik. Genel Başkanın azimli ve kararlı çalışma şevkiyle birlikte Demokrat Parti'nin ülke genelinde bir bütün olup halkımızın da teveccühü ile iktidar olma gücünü elde edecek ve ülkemizi istikrarlı, huzurlu bir ülke yapacaktır" dedi.
Kongrede mevcut Mut İlçe Başkanı Yunus Emre Soylu'nun hazırladığı listeyle seçime gidildi. 51 delegenin oy kullandığı seçimde, Yunus Emre Soylu, 41 oy alırken 17 oyda geçersiz sayıldı. Yönetim, Mustafa Kunt, Yusuf Şen, Ali Büyükyılmaz, Mehmet Ali At, Ali Osman Kara, Yaşar Demir, Kemal Barış, Salih Tekin, Cemal Koç, Ali Orhan, Sami Yaman, Ali Ündar, Adnan Büyüktatlı ve Adem Tel'den oluştu.
Tekrar Demokrat Parti Mut İlçe Başkanı seçilen Yunus Emre Soylu yaptığı açıklamada, "Amacım partimi ilçede birinci parti yapmak" dedi.
(HSÇ-AKL-Y)

16.01.2013 11:02:45 TSI

Editör: Wan Haber