Ülkemizde hediyeleşmek sevilen bir gelenektir. İnsanlara ufak ta olsa bir kalem dahi hediye etseniz mutluluk duyarlar. Bunu bir de işyerinizin tanıtımını yaparak bir taşla iki kuş vurabilirsiniz. İnsanları hediye vererek hem sevindirebilir, hem de firmanızın tanıtımını yapabilirsiniz. Çünkü promosyon kalem ve benzeri ürünler insanların sıklıkla kullandıkları ürünlerdir. İnsanlar kalemlerle gün boyu haşır neşir olabilirler. Bu kalemlerin üzerinde firma bilgilerinizin yazması hem tanıtımınızı yapmanızı sağlayacak, hem de firmanıza prestij kazandıracaktır.

Promosyon denilince akıllara ücretsiz dağıtılan, üzerinde firmanıza ait bilgilerin ve logonuzun yer aldığı ürünler gelmektedir. Bu ürünleri kalitelipromosyon.com adresine girerek firmanıza özel olarak yaptırabilir, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerden sipariş edebilirsiniz.

Kalemler hemen hemen bütün iş sektörünün vazgeçilmez ürünleridir. Her sektörde kaleme ihtiyaç duyulur ve kullanılır. Sadece iş hayatında değil, eğitim hayatında da  kalemin yeri büyüktür. Bunun için hazırlatacağınız promosyon ürünleri ile reklamınızı çok iyi bir şekilde yaptırabilirsiniz. Çünkü insanlar kalemin üzerinde yazanları merak ederek okuyacaklardır. Firmanızın ismi ve bilgilerinin kalem üzerinde yazması bunu gören kişilerin aklında yer etmesini sağlayacaktır. İşyerlerinde, okulda öğretmen ve öğrencilerde, kısacası kalem kullanılan her yerde işyerinizin tanıtımını yapmak mümkün. Üstelik uygun fiyatlarla bunu yapabilmeniz mümkündür.

Ürünler arasında insanların gündelik hayatlarında işlerine yarayacak kalem gibi, anahtarlık gibi ajanda gibi çeşitli ürünlerden oluşmakta. Özellikle gün boyu ellerinden düşürmedikleri, ev ve işyerlerinden ayırmadıkları, yanlarından ayırmadıkları ürünler tercih edilmekte. Çünkü insanlar bu ürünleri gün içerisinde kullandıklarında üzerlerinde firma bilgilerinizin olması tanıtımınızı yapmanız anlamına gelmekte. Tanıtım araçları arasında en uygun maliyetlerle çözüm sunabilen bu uygulamalar sayesinde herhangi bir süre sınırı olmadan uzun soluklu tanıtım yapma fırsatı bulacaksınız. Gazete ve dergi gibi, internet sitesi ve sosyal medya gibi çeşitli reklam platformlarında reklam verdiğiniz takdirde süreli hizmet alırsınız. Yani günlük, haftalık veya aylık olarak reklam alanları satın alırsınız. Süreniz bittiğinde ise reklamınız sonlandırılır. Ancak promosyon ürünlerinde durum daha farklıdır. Bu ürünlerdeki reklamlarınız ürünler kullanıldığı sürece hizmet vermeye devam edecektir. Burada dikkat etmeniz gereken bu ürünleri kimlere dağıtacağınızdır. Ürünleri doğru kimselere dağıtırsanız ürünleriniz doğru şekilde kullanılacağından tanıtım ömrü uzun olmuş olur. Örnek olarak duvar saati yaptırdıysanız bu saati işyerine çok sayıda insan girip çıkan tanıdığınız bir esnafa verebilirsiniz. Bu sayede çok kişinin girip çıktığı işyerindeki saate bakan kimseler sizin firma reklamını ve iletişim bilgilerinizi görebileceklerdir.

Başka bir ürün ise ajanda olarak söylenebilir. Ajandalar özellikle esnaflar ve çalışanlar tarafından günlük not tutmada ve hesap kitap yapmada tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Özellikle de yeni yıl başlarında piyasalarda bir ajanda bulma heyecanı başlar. Çünkü kimse ajandaya para vermek istemez. Bunu fırsata çevirebilirsiniz ve işyerinizin adına yeni yıla özel ajanda yaptırırsanız ve bunu isteyen kişilere dağıtırsanız çok iyi bir reklam yapma şansınız olacaktır. Çünkü ön ve arka kapaklarına firmanızın logosunu ve iletişim bilgilerini koyabilirsiniz. Ara sayfalarına ise faaliyet alanınızla ilgili görseller yerleştirilerek çalışmalarınız hakkında insanlara görsel bilgi verebilirsiniz.

Bir başka ürün ise anahtarlıklar. Anahtarlıklar da insanların sürekli üzerlerinde taşıdığı, günün her saatinde kullanabildikleri eşyalardır. Bu tür ürünlerin üzerinde firma logonuz bulunması ve görsel açıdan kaliteli ve prestijli bir ürün yaptırmanız halinde firmanız adına artı bir değer olacaktır. Tanıtımınıza hizmet edecektir. Bu eşyaların sayısı daha da arttırılabilir. 

Editör: Wan Haber