Manisa'nın Turgutlu ilçesinde faaliyet gösteren Opet Benzin İstasyonu işletmecisi Sakarya Petrol, Türkiye genelinde faaliyet gösteren Opet Benzin İstasyonları arasında müşteri memnuniyeti dalında birinci oldu.
Yapılan yıllık değerlendirmede Opet firmaların arasında toplanan veriler sonucunda Turgutlu Opet Benzin istasyonu, "Müşteri memnuniyeti" kategoresinde Türkiye birincisi oldu. Sakarya Petrol İşletmesi Sahibi İsmail Hakkı Bulut, birincilik plaketini Opet Bölge Saha Müdürü Haluk Şimşek'ten aldı. Ayrıca birinciliği firmalarına kazandıran istasyon çalışanlarının tümüne Şimşek tarafından ödül olarak yarım altın hediye edildi.
Sakarya Petrol İşletmesi Sahibi İsmail Hakkı Bulut, ülke çapında bir birincilik elde ettikleri için çok mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu: "Biz burada bir aile gibi çalışıyoruz ve gelen misafirlerimize bu bakış açısıyla hizmet veriyoruz. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Bu ailenin bir parçası olmak bizi mutlu ediyor ve bu tarz organizasyonlar personelimizin çalışma motivasyonunu üst seviyeye çekiyor. Tüm personelimize gayretlerinden ve sağ duyulu harcadıkları mesailerinden dolayı teşekkür ediyorum."
(İLK-ERG-HO-Y)

19.12.2012 13:39:02 TSI

Editör: Wan Haber