Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanlığı'na, yeniden Mustafa Keskin seçildi.
Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanlığı Olağan Kongresi, Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapıldı. Kongreye; siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Türk Kızılayı Samsun Şubesi üyeleri katıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde, 224 delegeden 120'si oylamaya katıldı. 2002 yılından bu yana Türk Kızılayı Samsun Şubesi Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Keskin, 120 oyun tamamını alarak yeniden başkan seçildi.
Kongrede bir konuşma yapan Keskin, "Türk Kızılayı'nın ülkemizdeki ve dünyadaki gönüllülük esasına dayalı çalışan sivil toplum kuruluşlarının en önde geleni olması, yeniliklere öncülük etme rolümüzü kendiliğinden ortaya çıkarmaktadır. Türk Kızılayı'nın başta yönetimi olmak üzere her seviyedeki kadrosu; bu bilinçle, bu sorumlulukla ve bu şevkle geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir. Bu azim ve kararlılıkla sizlere, Samsun'a ve Türkiye'ye layık örnek eserlere imza atmayı sürdüreceğiz" dedi.
Mustafa Keskin başkanlığındaki yeni yönetim, şu isimlerden oluştu: "Mehmet Levent Sürek, Levent Coşkun, Kamuran Toker, Nevin Dalay, Zahide Nesrin Kaya, Reşat Ayyıldız, Yücel Öksüz ve Sinem Yılmaz Akçagöz"
(HAK-MAY-SO-Y)

03.02.2013 17:28:43 TSI

Editör: Wan Haber