Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı çalışmalar sonucunda birçok hırsızlık olayı aydınlatıldı.
Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstasyon Caddesi üzerinde bulunan S.B.D. isimli şahsa ait işyerinde 12 bin 500 TL değerinde elektronik eşya hırsızlığı olayı ile ilgili yürüttüğü çalışmalar neticesinde, çalınan 5 adet LCD ekran televizyon, 8 adet ısıtıcı, 7 adet elektrik süpürgesi ve aparatları bulunarak müştekiye teslim edildi. Tanık beyanları kapsamında olayın şüphelisi olduğu tespit edilen R.S. isimli şahıs yakalanırken, sahsın ikametinde yapılan aramada ise 628 gram esrar maddesi ele geçirildi. R.S.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.
Türk Telekom depolarında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili şüpheli G.A. isimli şahıs, kovalamaca neticesinde çalınan malzemelerle birlikte yakalanırken, 6 bin 650 TL değerindeki kablolarda kurum yetkililerine teslim edildi. Olayı şüphelisi G.A., adli mercilerce sevk edildiği belirtildi.
Ekiciler Pasajı ve civarında bulunan 6 adet işyerinde meydana gelen 6 farklı işyerinden hırsızlık olayının şüphelileri olduğu güvenlik kamerası görüntüleri ve ekiplerin çalışmaları neticesinde tespit edilen Y.H.D. ve C.Ş. isimli şüphelileri ise çalınan eşyalar ile birlikte yakalandı. Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edilen Y.H.D. ve C.Ş. isimli şahıslar, çıkarılmış oldukları adli makamlarca serbest bırakıldıkları bildirildi.
(RD-MSA-Y)

03.01.2013 14:14:08 TSI

Editör: Wan Haber