9 ilde temsilciliği bulunan ve 26 Aralık tarihinde Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış ile MÜSiAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın katılımlarıyla açılan Muğla MÜSİAD Şubesi Bodrumlu işadamları ile tanış toplantısında bir araya geldi.
Bodrum Amborsia Otel'de kahvaltı düzenleyen Muğla MUSİAD, Bodrumlu işadamlarını şubelerine davet ederek tanışma toplantısı düzenledi. Şube olarak 50 ile başlayan üye sayısını son bir ay içerisinde 60'a yükselten Muğla MÜSİAD 8 Şubatta Aydın, İzmir, Denizli ve Muğla Şubelerine kayıtlı üyelerle Ege Bölgesel İşbirliği toplantısına katılma kararı alındığını da açıkladı. Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz, "İşadamları olarak uzun vadeli çalışma programları ile iş yatırımlarımızı genişletebiliriz. Üyelerimizi birbirleri ile tanıştırarak bağlantı kurmalarını sağlamak ve birlikte karşılıklı çalışmalarını sağlamak için bu çalışmaları önemsiyoruz" diye konuştu.
SAĞLIK SORUNLARI BAKAN AKDAĞ'A İLETİLECEK
15-16 Şubat tarihlerinde İzmir'de Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Genel İdare Kurulu Toplantısına hazırlandıklarını belirten Muğla MÜSİAD Teşkilatlardan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Celalettin Gültekin, buradaki toplantıya kadar Muğla'da sağlık kurumlarımızla ilgili sorunlar ve sıkıntılar ile ilgili olarak verileri toplayıp Bakan Akdağ'a sunmak istediklerini belirtti. Gültekin, "Sayın Bakanımız Ali Babacan'a Muğla Organize Sanayi ile ilgili birtakım sorunları ilettik yardım istedik. Ayrıca gıda üretimi yapan arkadaşlarımızın desteklenmesi, yabancılara mülk satışı konusunda bürokratik işlemlerin yoğunluğu gibi konularda yardımcı olunması gibi taleplerimiz oldu. Bu ve bu gibi konularda Bodrum'da de neler yapılabilir, bu gibi durumları Bodrumdaki arkadaşlarımız bizlere iletirlerse seviniriz" dedi.
(BT-MB-İK)

15.01.2013 10:38:59 TSI

Editör: Wan Haber