Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından, Malatya E Tip Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na 2 adet büro tipi buzdolabı bağışlandı.
MÜSİAD Malatya Şube Başkan Yardımcısı Murat Tokmak ve yönetim kurulu üyelerinin katılığı teslim programına bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Murat Tokmak, cezaevinde kalan mahkumların İhtiyacı olduğu tespit edilen Buzdolaplarının MÜSİAD tarafından tedarik edilerek, cezaevi yönetimine teslim ettiklerini dile getirdi. "Sosyal Sorumluluk gereği derneğimize gelen talepler, dernek imkanları çerçevesinde değerlendirilmektedir ve elimizden geldiğince katkı verilmeye çalışılmaktadır" diyen Tokmak, MÜSİAD olarak Cezaevinin ihtiyacı derneğimiz tarafından değerlendirilmiş, İki adet Bozdolabı alınarak mahkumların istifadesine sunulmak üzere Kurum yöneticilerine teslim edilmiştir.Sosyal sorumluluk gereği derneğimize gelen talepler,kurum imkanları çerçevesinde değerlendirilmekte ,bu taleplerin karşılanmasına özen gösterilmektedir" şeklinde konuştu.
Sivil toplum kuruluşu olarak toplumsal anlamdaki sorunlara, ihtiyaçlara duyarsız kalınmasının mümkün olmadığını dile getiren Tokmak, tüm sivil toplum kuruluşlarını bu tür destekler ve yardımlar konusunda hassas olmaya çağırdı. MÜSİAD Başkan Yardımcısı Murat Tokmak, MÜSİAD olarak yine geçtiğimiz günlerde Suriyeli yardıma muhtaç vatandaşlarımıza da imkanlar ölçüsünde dernek olarak yardımda bulunduklarını, katkı veren tüm MÜSİAD Yönetimine ve üyelerine teşekkür ettiğini ifade etti.
(NA-ÖK-Y)

24.12.2012 18:00:09 TSI

Editör: Wan Haber