Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısında Düzce ve Ereğli Şubesi üyeleri ile Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldiler.
MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından Bolu Dağı Berceste Tesislerinde istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, MÜSİAD 3. dönem Genel Başkanı Ömer Bolat, 4. Dönem Genel Başkanı Ömer Cihat Vardar, Genel Başkan Yardımcısı Kerim Altıntaş, Düzce Şubesi Başkanı Cem Hatipoğlu, MÜSİAD üyeleri ve Ereğli'den gelen MÜSİAD Şube üyeleri katıldı.
Toplantıda açılış konuşması yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram, 2013 yılının ekonomik olarak daha rahat geçmesini istediklerini ifade ederek "İş adamlarının her fırsatta istişare etmesi çok doğru bir davranış. Yerelde ki iş adamlarının yereli aşarak ulusal ekonomiye katkı sağlaması gerekiyor. Hepimiz bu derneğe güç katarak MÜSİAD'ın, Düzce'de daha faal olması gerekiyor. Ben 2013 yılının ortaya atılan karanlık tabloların aksine daha ferah geçeceğine inanıyorum. Bunda siz iş adamlarının büyük katkısı olacaktır" dedi.
MÜSİAD 4. Dönem Genel Başkanı Ömer Cihat Vardar ise, Düzce'nin önemli bir il olduğuna dikkat çekerek, "MÜSİAD Düzce Şubesi bizim için çok önemli. Çünkü Düzce çok önemli bir il. İstanbul'a çok yakın. Artık İstanbul'un sanayi anlamında dışarı açılması gerekiyor. Düzce'de bu açılma için çok uygun bir il. Düzce İstanbul'a nefes aldıracak. Özellikle Almanya'ya gittiğiniz zaman şehirlerarası yolculuğunuzda şehir değiştirdiğinizi anlamazsınız. Çünkü sanayi yapıları ve konutlar neredeyse birbirinin devamı olarak yapılmış. İşte İstanbul ile Ankara arasında da böyle bir hat kurulabilir. Düzce'de bu hattın en önemli halkasıdır" dedi. Toplantı konuşmalar ile devam etti.
(AY)

18.12.2012 15:03:48 TSI

Editör: Wan Haber