MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı A. Mustafa Güvenli, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ı ziyaret etti.
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanını makamında kabul eden Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, ülkemizdeki ticaret ve sanayi sektörünün önemli bir bölümünü temsil MÜSİAD'ın, Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli'nin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti.
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ın Cumhurbaşkanı tarafından yeniden rektör olarak atanmasından MÜSİAD olarak memnuniyet duyduklarını belirterek, Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a yeni döneminde başarılarının devamını diledi.
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli konuşmasının sonunda ziyaretlerinin anısına Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a bir plaket verdi. Rektör Prof. İbrahim Hakkı Yılmaz da Iğdır Üniversitesi adına MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli'ye Iğdır Üniversitesi Tanıtım Kitapçığı ve Fen Bilimleri Enstitüsü Dergilerinden oluşan bir hediye takdim etti.
(ERZ-AT-Y)

05.12.2012 15:09:53 TSI

Editör: Wan Haber