Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mustafa Güvenli ile Yönetim Kurulu üyeleri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ve Yönetimini ziyaret etti.
Geçtiğimiz hafta yapılan Olağan Genel Kurul'da yeniden TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanlığı'na seçilen Cafer Burucu'yu tebrik eden MÜSİAD Heyeti, dernek olarak Erzurum'a yapılacak her hizmette TÜMSİAD'la birlikte hareket edebileceklerini ve her türlü göreve hazır olduklarını belirttiler. TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzurum'la ilgili ekonomik ve sosyal alanda her türlü projede MÜSİAD ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla her türlü göreve hazır olduklarını belirterek, heyete nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.
TÜMSİAD Dernek Binasında gerçekleşen ziyarette TÜMSİAD ve MÜSİAD Başkanları Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte hazır bulunurken, Erzurum'un ticari ve ekonomik alanda bulunduğu durum değerlendirmesi yapıldı ve şehrin istihdamına yönelik olarak yapılabilecek projeler ile alınması gereken tedbirler hakkında görüşler dile getirildi.
(AA-AA-Y)

09.01.2013 16:29:09 TSI

Editör: Wan Haber