Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde, 24 saat esasına dayalı olarak hem de güvenlik elemanlarıyla hem kameralarla güvenliği sağlanıyor.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, güvenlik görevlileri tarafından 7/24 kontrol edilerek herhangi bir sorun çıkmaması için önlemler alınıyor. Her gün binlerce sporcunun spor yaptığı ve spor müsabakalarını izlediği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde güvenlik açısından ihtiyaç olan güvenlik elemanları yaklaşık 1 senedir görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.
12 güvenlik görevlisi, akşam saatlerinde düzeni bozacak davranışlara izin vermezken en önemli görevlerini de müsabakalar esnasında icra ediyor. Güvenlik görevlileri müsabakalarda taşkınlık yapan ya da sorun çıkarmaya meyilli olanları uyararak caydırıcı güç oluyor. Öte yandan güvenlik elemanları Polis güçlerine de yardımcı olarak uyum içinde çalışmaya özen gösteriyor.
Aileler ise güvenlik görevlilerinin varlığından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, çocuklarını güvenle tesislere gönderdiklerini belirtiyor.
(AY)

18.02.2013 10:51:56 TSI

Editör: Wan Haber