Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, kurumdan emekli olan Abdullatif Dinçer'i makamında kabul ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Kurumun çeşitli birimlerinde görev alan ve son olarak Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nde çalışan Abdullatif Dinçer, 27 yıllık görevinin ardından emekli oldu. Dinçer'i makamında kabul eden Başkan Necmettin Dede, çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Dinçer'e kol saati hediye eden Dede; "27 sene bu kurumda hemşehrilerime hizmet ettin. Kısıtlı bir bütçeye sahip olan belediyemiz de sizlerin emeğinin karşılığını vermeye gayret etti" dedi.
Göreve geldiği 2004 yılından bu yana personel maaşına çok dikkat ettiğini dile getiren Dede; "Çünkü maaşını düzenli alamayan bir personel, çalışmayı da düzenli yapmaz. Bundan yola çıkarak göreve başladığım gibi personel maaşlarıyla ilgili çalışma yaptım. 9 yıldır personelin maaşı bir gün dahi aksamamıştır. Maaşını düzenli alan personelimde çalışmasını düzenli yapmıştır. Bu çalışmalardan dolayı gerek sizi ve gerek diğer mesai arkadaşlarınızı kutluyorum. Siz 27 senelik çalışmanızın ardından emekli oldunuz. Size hayatınızın geri kalan bölümünde başarı diliyor, teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Emekli olan Abdullatif Dinçer de, Abdulkadir Turan döneminde göreve başladığını belirterek; "27 senede 5 başkanımla görev yaptım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 27 yılın ardından buradan ayrılmak kolay gelmiyor, ama bizim de bir çalışma zamanımız var. Bu zamanı doldurduk ve emekliye ayrıldık. Burada çok güzel yıllar geçirdim. Gerek Belediye Başkanlarımıza ve gerekse de mesai arkadaşlarımıza tek tek şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Başkan Dede, daha sonra Dinçer'e bir kol saati hediye etti.
(NA-MSA-Y)

19.02.2013 16:03:23 TSI

Editör: Wan Haber