Muş Belediye Başkanlığı, şehir merkezindeki cadde ve ve sokaklarından ardından şimdi de okul bahçelerini kardan temizliyor.
Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan karla mücadele çalışması okul bahçelerinde devam ediyor. Ekipler, okul idarecileri tarafından Belediye Başkanlığına yapılan müracaatlar üzerine il merkezindeki birçok okulun bahçelerini kardan temizledi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Necmettin Dede, çocukların okul bahçelerinde daha rahat hareket etmeleri için karla mücadele çalışmasını okul bahçelerinde sürdürdüklerini kaydetti. Geçtiğimiz hafta 5 gün boyunca aralıksız yağan kardan dolayı okul bahçelerinin tamamen karla kaplandığını ifade ede Başkan Necmettin Dede, okul idarecileri tarafından yapılan müracaatları değerlendirdiklerini ve okulların bahçelerini kardan temizlediklerini söyledi.
Şehir içerisinde yapılan karla mücadele çalışmaların aynı hızla devam ettiğini de vurgulayan Dede; "5 gün boyunca yağan kardan dolayı okul bahçeleri tamamen karla kaplandı. Okulların bahçelerindeki karları temizledik. Sonuçta okullar bizim okullarımız ve o okullarda bizim çocuklarımız eğitim görüyor. Öğrencilerin kara bata çıka okula gitmelerini kabul edemezdik. Öte yandan şehir içerisinde ana ve ara sokaklarda karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz akşam saatlerinden itibaren ara sokakları genişletme çalışmaları yapmaktadırlar. Karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.
(NA-MET-Y)

14.01.2013 14:30:22 TSI

Editör: Wan Haber