Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yeni kurulmasına rağmen ilk katıldıkları Ortaokullar Arası Kız Futsal Takımı Turnuvası'nda rakiplerini geçerek il birincisi olan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu Kız Futsal Takımı'nı tebrik etti.
Samsun TSO tarafından yaptırılan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'nun Yıldız Kız Futsal Takımı, bu yıl ilk kez katıldıkları Samsun Ortaokullar Arası Kız Futsal Turnuvası'ndan il birincisi çıkarak, büyük bir başarıya imza attı. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun il birincisi olarak 25-29 Şubat tarihleri arasında Sakarya'da düzenlenecek Yıldız Kız Futsal Finalleri'ne katılmaya hak kazanan öğrencileri makamında kabul etti.
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Okul Müdürü Saffan Bölükbaş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Kabataş ile birlikte ziyaretine gelen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu Kız Futbol Takımı öğrencilerini tek tek tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Sakarya'daki turnuvalara katılacak Kız Futsal Takımı'na destek sözü veren Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Yeni kurulmuş bir takım olmalarına rağmen kızlarımızın başarısı bizim göğsümüzü kabarttı. Hepsini alınlarından öpüyorum. Çocuklarımızın başarılarında büyük pay sahibi olan başta okul müdürümüz nezaretinde tüm öğretmenlerimizi de kutluyorum. Kızlarımız İnşallah bunda sonra daha büyük başarılara imza atacaklardır. Onlardan bunu bekliyorum" dedi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu Müdürü Saffan Bölükbaş ise okullarına her zaman destek veren Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür ederek, "Kız Futsal Takımı'nı bu yılki eğitim ve öğretim döneminde oluşturduk ve Atatürk Spor Salonu'nda finalde karşılaştığımız Polis Abla Okulu'nu yenerek ilk turnuvamızdan da birincilikle çıktık. Sizlerin her zaman okumuza ve öğrencilerimize verdiği katkı ve destekler başarımızı taçlandırmaktadır. Sakarya'daki turnuvadan da iyi bir dereceyle dönerek şehrimizi gururlandırmak istiyoruz. İnşallah yine sizlerin de desteğiyle bunu başaracağız" diye konuştu.
(SAM-SLH-Y)

12.02.2013 15:24:04 TSI

Editör: Wan Haber