Muratpaşa Belediyesi Başkanlık Makamı'na vekalet eden ilk kadın Tevhide Öztürk oldu. CHP Muratpaşa Belediye Meclis üyesi olan Öztürk, mecliste 2 komisyonun başkanlık görevinin yanı sıra meclis 2'inci başkan vekili olarak görev yapıyor.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in Antalya Su ve Atık İdaresi'nin davetlisi olarak Singapur'da inceleme ve tetkik gezisine katılması üzerine başkanlık makamına Muratpaşa CHP Meclis Üyesi Tevhide Öztürk vekalet ediyor.
Muratpaşa'nın ilk kadın başkan vekili olan Öztürk, "Muratpaşamızda böyle bir tablo yaşanması kadın ve erkek fırsat eşitliği adına çok güzel ve gurur verici tablo. Bu tablo aynı zamanda Başkanımız Süleyman Evcilmen'in kadın ve erkek fırsat eşitliğine verdiği önemi de göstermektedir. Toplumumuz adına göstermiş olduğu bu hassasiyet nedeniyle Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Muratpaşa Belediyesi Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı ve Meclis 2'inci Başkan Vekili olan Öztürk, "Muratpaşa Belediye Meclisi'nde 4 yıldır devam eden özverili çalışmalarım ve geçmişte profesyonel iş yaşamımda edindiğim bürokrasi deneyimim nedeniyle bu gün Muratpaşamız için çok önemli olan bir makama vekalet ediyorum. Daha önce Başkan Evcilmen'in Çin gezisi sırasında da makama vekalet etmiştim. Muratpaşa'nın ilk kadın başkan vekili olarak ikinci kez makama vekalet etmek çok onur verici ve sorumluluk isteyen bir görev" diye konuştu.
(SK-Y)

18.02.2013 12:38:25 TSI

Editör: Wan Haber