Muratpaşa Belediyespor Kulübü'nün Güreşçisi Bekir Seçim, Kahramanmaraş'ta yapılan Türkiye Şampiyanası'nda serbest güreş 120 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak Temmuz'da yapılacak olan Engelliler Olimpiyat Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.
Muratpaşa Belediyespor Atletizm Takımı Türkiye Kulüplerarası Kros Ligi eleme yarışlarında 140 takım içerisinde 4. olarak 9 Şubat'ta Antalya'da yapılacak olan Türkiye Kulüplerarası Kros final yarışmasında Antalya'yı temsil edecek.
Adana'da yapılan Akdeniz Yelken Şampiyonası'nda Laser Büyük Erkekler kategorisinde Muratpaşa Belediyespor yelkencilerinden Birkan Başbuğ birinci, Kızlar Optimist kategorisinde Beyza Çetin ikinci, Antalya Cumhuriyet Kupası'nda Melih Yılmaz Güney üçüncü oldu
Şampiyon sporcular Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i makamında ziyaret etti. Tüm sporcuları tek tek kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Bu başarıları gördükten sonra Muratpaşa Belediyespor sporcularından Türkiye çapında değil çıtayı yükselterek daha üst şampiyonalarda ve olimpiyatlarda rekorlar kırmalarını bekliyoruz" dedi.
(SK-Y)

30.01.2013 14:03:22 TSI

Editör: Wan Haber