Muratpaşa Belediyesi'nin minik öğrencileri Van'ın Damlacık Köyü'nde bulanan Damlacık İlkokulu öğrencilerine oyuncak, kitap ve giysilerini gönderdi.
Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan "Yardımlaşma ve Dayanışmayı Öğreniyorum" projesi Antalya sınırlarını aştı. Projenin ilk etabında Muratpaşa Anaokulu'nda bulunan miniklerle paylaşımda bulunan Muratpaşa Belediyesi öğrencileri, ikinci etapta ise Van'ın sınır köyü olan Damlacık Köyü'nün yardım çağrısına yanıt verdi. Muratpaşa'nın minikleri Damlacık İlkokulu öğrencileriyle kitap, giysi ve oyuncaklarını paylaştı.
Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen "Bu yaşta henüz birçok şeyin farkına bile varmadan, paylaşma ve yardımlaşma duygusunu yaşayan çocuklarımızı böyle bir katkı koydukları için kutluyorum. Küçük bir katkıdır ama manevi değeri çok yüksektir. Orada gereksinimi olan kendi yaşıtlarına bu tür bir katkı koyabilme öğretisini öğretmenlerimizden alan ve bu yaşta böyle güçlü bir hareketi başlatan çocuklarımız, büyüyünce çok güzel işlere imza atacaktır" dedi.
(SK-Y)

12.02.2013 14:19:52 TSI

Editör: Wan Haber