Muratpaşa Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.
Muratpaşa Belediye Meclisi 2013 yılı Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. Önergelerle birlikte 16 gündem maddesini görüşen Muratpaşa Belediye Meclisi, Lara 1.Derece Doğal Sit Alanında yer alan Eski Elektrik Santrali Restorasyonu ile ilgili Koruma Kurulu'nun talebi üzerine "Taşınmaz Kültür Varlığı" olarak tescil edilmesine ve restorasyon projelerinin imar planlarına işlenmesi oy birliği ile kabul edildi.
Güzelbağ Mahallesi'nin numaratajı eksik sokakların numarataj çalışmasını tamamlayan meclis, Bayındır Mahallesi'nde bulunan 26 adet dairenin satışı, Yeşildere Mahallesi'nde bulunan 22 adet parselin 21 adetinin hissedarlarına 1 tanesinin de belediyeye ait olduğu için ihale yönetimi ile satışı, Kızılarık Mahallesi'nde bulunan 8 adet parselin de hissedarlara satışı yetkisinin encümene verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Güvenlik Mahallesi ve Muratpaşa Mahallesi'nde talep edilen trafo tahsis talebi ilgili komisyonun uygun görmemesi nedeniyle oy birliğiyle ret edildi. Bahçelievler'de bulunan Varlık Kapalı Pazaryeri'nin tezgah ücretleriyle ilgili talep plan ve bütçe komisyonuna gönderildi. Muratpaşa Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne araç tahsis edilmesi ile ilgili maddeyi oy birliği ile ilgili komisyona havale eden Muratpaşa Belediye Meclisi, Kadın ve Aile Komisyonu'nun adının Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu olması yönündeki maddeyi de ilgili komisyonda görüşülmek üzere havale etti.
(SK-Y)

01.02.2013 17:13:07 TSI

Editör: Wan Haber