Sarıkaya ve Bürsin’in sosyal medyadaki fotoğraflarını sildikleri iddia edildi. Ayrılık iddiasına Bürsin’den yalanlama geldi. Enver ve Boz’un ise ayrıldıkları ve Enver’in birlikte oturdukları evi terk ettiği öne sürüldü. Bu iki ayrılık haberini değerlendirelim. Ne oldu acaba? Bir fikri olan var mı?

Onur Baştürk: Serenay ve Kerem’in tarafında ayrılık yok, sadece Instagram’larını daha bireysel ve iş odaklı kullanma fikri varmış. Bence de mantıklı. 

Sonra ayrılınca problem oluyor beraber çekilen fotoğraflar. 

Aslı Enver ve Murat Boz ayrılığının nedeniyle ilgili haberler ise çiftin son zamanlarda zaten ilişkiyi bir dargın bir barışık sürdürmeye çalıştığı yönünde. 

Her an tekrar başlayabilir yani. Ama bu kez Aslı Enver kararlı görünüyor.

Cengiz Semercioğlu: 

Serenay ve Kerem hiçbir zaman sayfalarında birlikte fotoğraf paylaşmadılar ki kaldırsınlar. Hikaye bölümüne yüklüyorlar hep ve onlar da 24 saat sonra kalkıyor.


Ne zaman fotoğraf paylaşmışlar da sonra silmişler? 

Kerem de “Bullshit haberler yapmayın” diyerek Amerikanca olaya noktayı koydu zaten. O cephede ayrılık yok da, Aslı-Murat cephesinde olduğu kesin. 

Murat Miami’ye yalnız gittiği günden beri bunda bir iş var diyordum zaten. Aslı’nın dizisi 45 gün sonra sezon finali yapacak. 

Madem bu kadar Amerika seyahati merakın var, 45 gün daha bekler, sevgilinle gidersin. 
Şüphelerim doğru çıktı, çiftin ayrıldığını yakınları bile söylüyor .

Ömür Gedik: 

Kerem ve Serenay’ın story’ye bile birlikte fotoğraf koymama kararının Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’in son filmlerinin gişedeki başarısızlığından sonra alınmış olduğunu düşünüyorum. 
Sonuçta Kerem genç kızların sevgilisi ve bir jön. Ayrılık olmasa da ilişkileriyle sıkça gündeme gelmeme kararı “Can Feda”nın gişesinin de tetiklediği, işle ilgili bir durum bence. 
Aslı ve Murat cephesinde ise ayrılık olduğu belli. Bir yalanlama da gelmedi zaten kaç gündür. Eser Yenenler gibi inşallah barışırlar diyeceğim ama pek de olası görünmüyor bu birliktelik.(Hürriyet)

Editör: Wan Haber