Yan yana dizilen renkli ve sahipleri tarafından özenle bakılan arabalar gün içerisinde ziyaretçilerini bekliyor. Etkinlik alanına Murat 124’ünü getiren Şehmus Sümer, kendisine 50 bin TL teklif edilmesine rağmen aşkını satmadığını dile getirdi. 

Antalya Kulüp 124 Grubu ve Kepez Belediyesinin organizasyonuyla Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 62 Murat 124 ile 15 klasik araba sahibi, 2017 yılına veda kapsamında ‘assolistler sahnede’ etkinliğinde Kepez Macera Parkı’nda bir araya geldi. Gün içerisinde vatandaşların beğenisine sunulacak arabalar, ziyaretçilerini bekliyor. Sahiplerinin yan yana dizdiği Murat 124'ler sabah saatlerinde gelen az sayıda vatandaşların büyük ilgisini çekerken, gün içerisinde ziyaretçi sayısının artması bekleniyor. Renkli, özellikli ve bakımlı Murat 124'leri görmek için parka gelen vatandaşlar, araçlarla fotoğraf çektirdi. ‘Murat 124’ arabalarına gözleri gibi bakan araç sahipleri gelen yüksek miktardaki fiyatları bile ellerinin tersiyle itmeyi tercih ediyorlar.

Kölemen: “62 tane Murat 124 var”

Etkinlik alanında 62 tane Murat 124 araç olduğunu ifade eden Antalya Kulüp 124 Grubu Kurucu Başkanı Osman Kölemen, “6 senedir bu işi yapıyoruz. Bugün de 2017 yılına veda etkinliği kapsamında ‘assolistler sahnede’ diye bir etkinlik başlattık. 62 aracımız var şu an burada. 15 tane de klasik aracımız var. Bugün burada eğlencemiz var ve yıla veda edeceğiz” dedi./iha

Editör: Wan Haber