Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası ile Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın arasında mutabakata varılan Toplu İş Sözleşmesini ilçe belediyesi olarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da onayladı.
Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaretinde, Bodrum Belediyesi'nin imzalamış olduğu şartları aynen Mumcular Belediyesi için de kabul ettiklerini aktardıktan sonra, Mumcular Beldesi'ne gece gündüz emeği geçen çalışanlarının haklarını almaları gerektiğini düşündüğünü ifade etti. Başkan Birol Aydın yaptığı açıklamada "Bodrum Belediyesi gibi biz Mumcular Belediyesi de çalışanlarımızın haklarını daima savunmuşuzdur. Belediye-İş Sendikasıyla yaptığımız anlaşma gereği Bodrum Belediyesi'nin çalışanlarına tüm hakları biz de Mumcular Belediyesi çalışanlarına vermeyi uygun gördük ve onaylaması için Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon'a getirdik, onayımızı aldık. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, Mumcular Belediye'sinde görevli çalışanların, emekçilerin de herkesle aynı koşullardan yararlanmalarının en doğal hakları olduğunu aktararak, "Mumcular Belediye Başkanımız Birol Aydın evrakları getirince hiç tereddüt etmeden imzaladım. Bodrum Belediyesi gibi Mumcular Belediyesi emekçilerinin de çalışmalarının karşılığını alacak olmalarından büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
Onay imzasının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Mumcular belediye Başkanı Birol Aydın el sıkıştılar, Başkan Mehmet Kocadon Mumcular Belediye çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.
(MB-İK)

12.02.2013 19:16:32 TSI

Editör: Wan Haber