İlkadım Kaymakamlığı tarafından "10 Ocak İdareciler Günü" sebebiyle Acem Tekkesi'nde düzenlenen programda kaymakamlar bir araya geldi.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın ev sahipliği yaptığı geceye İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, ilçe kaymakamları, mülki idareciler ve aileleri katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, "İdarecilerin, yöneticilerin ve bürokratların devlet ile millet, kurum ve vatandaş arasında temel bir köprü vazifesini ifa ettiğini belirterek, Bizlerin, vatandaşla devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, fedakar ve üretken olmak büyük önem arz etmektedir. Bu sorumluluk bilinci ile milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışan tüm idarecilerimizin bu özel gününü kutluyorum. Bu manada bize, bu gecemizde ev sahipliği yaparak yanımızda olan Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise mülki idare amirlerinin, devletin önemli bir yapı taşı olduğunu belirterek, "İdarecilerimiz kamu hizmetinin ifasında vatandaş memnuniyeti esas alan devlet-millet arasında önemli bir görevi ifade eden kimselerdir. Biz de belediye olarak yürüttüğümüz çalışmalarda açık ve şeffaf kamu yönetimi anlayışı ile halkla birlikte, halk için emek hizmet üretiyoruz. Bu özverili mesleği birlikte yürüttüğümüz kaymakamlarımızın ve tüm idareci arkadaşlarımızın bu özel günlerini kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılı bir meslek hayatı dilerim" diye konuştu.
Konuşmaların ardından İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Türk Dünyası Müzikleri Gençlik Korosu, "Orta Asya'dan Günümüze" adlı konseri ile davetlilere keyifli bir gece yaşattı. Programın sonunda ise, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, katılımcılara günün anısına çeşitli hediyeler dağıttı.
(SAM-SLH-Y)

11.01.2013 14:01:36 TSI

Editör: Wan Haber