Ünlü sanatçı Müjdat Gezen'in ilk eşi olan Gün İrk hayatını kaybetti. Gezen, eşi Gün İrk'in (71) Balıkesir'deki cenazesine gelerek son vazifesini yerine getirdi.
Müjdat Gezen'in ilk eşi olan sanatçı Gün İrk, bugün Balıkesir'de toprağa verildi. Gün İrk'in düşerek beyin kanaması geçirdiği ve bunun sonucunda kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Gün İrk, Balıkesir merkez Yoğurtçu Camisinde bugün İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.
Ünlü sanatçı Müjdat Gezen de Balıkesir'e gelerek ilk eşinin cenazesine katıldı. Son derece üzgün olduğu gözlenen Müjdat Gezen, ilk eşi Gün İrk ile 12 yıl evli kaldıktan sonra Leyla Turgut ile ikinci evliliğini yapmıştı. Balıkesir'deki cenazede ünlü sanatçıyı bu acı gününde Arka Sokaklar dizisinde oynayan sanatçı Şevket Çoruh ile bazı sanatçı dostları yalnız bırakmayarak acısını paylaştılar. Müjdat Gezen'in cenazeden sonra Balıkesir'den ayrılıp İstanbul'a döndüğü bildirildi.
(YU-Eİ-Y)

06.02.2013 20:49:01 TSI

Editör: Wan Haber