Ağrı Muhtarlar Derneği Başkanı Bedrettin Taştan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe'yi makamında ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi.
Hafta sonu mesai yapan Ağrı Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, Muhtarlar Derneği Başkanı Bedrettin Taştan ve yönetim kurulu üyeleri makamında kabul etti. İlk olarak Ağrı Muhtar Derneği Başkanı Bedrettin Taştan, yaptığı hizmetlerden dolayı Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe'ye plaket verdi.
Plaketten dolayı teşekkür eden Gökçe, yapılan hizmetlerin takdir edilmesinin çok ince bir davranış olduğunu belirtti. Bu farkındalıkla beraber sorumluluklarının daha da arttığını ifade eden Gökçe," Tüm faaliyetlerinde önceliklerinin nüfus bakımından yoğun olan grup köylerdir. Herkesin razı olduğu adil hizmet anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz" dedi.
İl Özel İdaresi'nin kollektif çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Ağrı Muhtarlar Derneği Başkanı Bedrettin Taştan, "Özel İdarenin özellikle karla mücadelede haftanın 7 günü 24 saat çalışması, köy yollarının standardının yükseltilmesi ve diğer tüm faaliyetleri takdire şayandır"diye konuştu.
Daha sonra Gökçe, muhtar heyetine 2012 yılında yapılan ve 2013 yılında yapılacak olan faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.
(AG-MET-Y)

19.01.2013 15:57:52 TSI

Editör: Wan Haber