Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, mahallelerin meselelerini dinlemek için muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar Kahya'dan mahallelerine MOBESE kameraları konulmasını istedi.
Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün tertiplediği "Emniyet muhtarlarla buluşuyor" toplantısında konuşan Kahya, mahalle muhtarlarından emniyet ve asayiş ortamına daha fazla katkı beklediklerini söyledi. Bursa'nın asayiş yönünden huzurlu bir yıl geçirdiğini belirten Kahya, "Muhtarlarla kurduğumuz iletişim sayesinde çok güzel bir yıl geçirdik. Emniyet ve asayiş açısından Bursa'mız gayet güzel. Ufak tefek olaylar dışında genel değerlendirmelerimiz iyi. Muhtarlarımızın asayiş hizmetlerine daha fazla katılımını istiyoruz. Mahallemizdeki olumsuzlukları, yanlışlıkları vatandaşları rahatsız eden hal ve davranışları bizlerle paylaşmanızı ona bir çözüm, çare bulmayı, hep birlikte gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Tuna, muhtarlarla toplantının geleneksel hale geldiğini söyledi. Muhtarların mahallelerindeki tinerci ve alkolik kişilere yönelik şikayetlerini ve mahallelerine MOBESE kamerası konulması taleplerini dile getirdiği toplantıda, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Veysel Akkoca da bir konuşma yaptı.
(ET-MŞ)

20.02.2013 12:51:04 TSI

Editör: Wan Haber