Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Aslancami beldesinde bir köy muhtarı, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi tabancayla vurarak ağır yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, Hacıköy Köyü Muhtarı Mehmet G. ile Muammer Yazıcı (36) arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Muhtar Mehmet G., silahını çekerek Yazıcı İnşaat Firması sahibi Muammer Yazıcı'ya silahla ateş etti. Yaralanan Yazıcı, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yazıcı, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Olaydan sonra muhtar Mehmet G., Fatsa'da polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayın duyulmasının ardından Aslancami beldesinden çok sayıda vatandaş Fatsa Devlet Hastanesi'ne akın etti. Aslancami Belediye Başkanı Mustafa Yazıcı da Fatsa Devlet Hastanesi'ne geldi. Yaralının yeğeni olduğunu ifade eden Başkan Yazıcı, "Bacağından ve göğsünden yaralandı. Kendisi bir iş adamıydı ve köyümüze kazandırdığı hizmetler vardı. İnşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur. Hepimize geçmiş olsun" dedi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(MY-SLH-CC-Y)

11.02.2013 16:38:20 TSI

Editör: Wan Haber