Taşdönderen Mahalle Muhtarı Azat Erdemir, Şirket Müdürü Emrullah Okuducu’yu ziyaret ederek, VIP Tüketici hattına ilişkin memnuniyetini dile getirdi.

Daha sonra çağrı merkezini gezen Erdemir, “Muhtarlar olarak halkımızla sürekli iç içeyiz. Yaşanan bir elektrik arızası ya da elektrik konusunda farklı talepleri olan vatandaşlarımız ilk önce bizlere müracaat etmektedir. Yeni kurulan VIP hat sayesinde Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerindeki tüm muhtarlar 0 850 211 0 186 numaralı VEDAŞ’ın çağrı merkezlerine bekleme olmadan kolaylıkla ulaşabilmektedir. Bizlere sağladıkları bu imkan nedeniyle VEDAŞ’a teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Emrullah Okuducu ise, muhtarlara ve kurumlara tanımladıkları VIP Tüketici Hattında bin 901 adet telefon numarası kayıtlı olduğunu belirterek, “İletişim numaralarını değiştiren muhtarlarımızın şirketimize bilgi vermesi durumunda gerekli güncellemeler yapılacaktır. Tüketici memnuniyetini artıracak işletme ve bilgi teknolojileri yatırımlarımız artarak devam edecektir” diye konuştu. (iha)

Editör: Wan Haber