Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube, "Endüstriyel ve Büyük Tüketimli Tesislerin Doğalgaza Dönüşümü Mühendis Yetkilendirme Kursu" düzenledi.
Doğal gaz iç tesisat yapım bakım onarım sektöründe faaliyet gösteren ve gösterecek olan üyelerinin belgelendirilmesine yönelik çalışmalara yoğunlaşan MMO Samsun Şube "Endüstriyel ve Büyük Tüketimli Tesislerin Doğalgaza Dönüşümü Mühendis Yetkilendirme Kursu" açarak sürece katkı koymaya devam etti.
Samsun, Amasya ve Çorum illerinden toplam 27 makine mühendisinin katıldığı kursun sunumu MMO Samsun Şube MİEM Kurs Eğitmeni Makine Mühendisi Behçet Bal tarafından yapıldı. Kursun sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara "Endüstriyel ve Büyük Tüketimli Tesislerin Doğalgaza Dönüşümü Mühendis Yetki Belgesi" verilecek.
Kursla açıklama yapan MMO Samsun Şube Sekreter Üyesi Gökhan Koskos, meslek disiplinlerine giren yasal mevzuat değişiklikleri ve gelen talepler doğrultusunda sürekli güncellemeler yaparak çalışmalarını şekillendirdiklerini, Doğal Gaz Sertifika Yönetmeliği kapsamında yapılan değişiklikle sektörde çalışmakta olan 300'ü aşkın makine mühendislerini planlanan eğitimler ile belgelendirerek çalışmaların kesintiye uğramadan devam etmesini arzuladıklarını söyledi.
(SAM-SLH-Y)

29.12.2012 11:41:07 TSI

Editör: Wan Haber