Gençlik Spor Bakanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası spor müsabakalarında liseler arası voleybol müsabakalarında il birincisi olan Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi Öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin'e ziyarette bulundu.
Voleybol İl birinciliği maçında Fethiye Endüstri Meslek Lisesi Voleybol takımı ile karşılaşan ve Endüstri Meslek Lisesini yenerek il birincisi olan Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi Voleybol takımında yer alan öğrenciler Okul Müdürü Akif Alaşan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Şengül ile birlikte Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin'i ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar. Mehmet Erdoğan Voleybol Takımı önümüzdeki günlerde yapılacak olan Bölge şampiyonasında Muğla İlini temsil edecek. Ziyaretle ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Şengül "Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen liseler arası voleybol müsabakalarında okulumuz voleybol takımı Muğla İl Birincisi olarak Bölgede İlimizi temsil etme hakkı kazandı. Bugün de bu sevincimizi Milli Eğitim Müdürümüz ile paylaşmak için Müdürümüze ziyarete geldik" dedi.
Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Akif Alaşan ise "Okulumuz Voleybol Takımı il Birincisi olmasından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Voleybol takımımız ve öğrencilerimizi çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Bayram Şengül ile birlikte ziyarete geldik. Her zaman her konuda bizlere destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüze okulumuz adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecek olan öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Ben inanıyorum ki öğrencilerimiz İlimizi Bölge birincisi yapacaklardır" dedi.
Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin de konuşmasında "2012-2013 eğitim öğretim yılında Gençlik spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okul sporu yarışmalarında Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi Voleybol Takımımız Final Maçında bir başka Fethiye okulu olan Endüstri Meslek Lisesi Voleybol takımını eleyerek İl Birincisi olma başarısı göstermiştir. Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi, onları eğiten öğretmenlerimizi ve özellikle de velilerimizi kutluyorum. İlimizi bölgede temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum ve inanıyorum ki bu öğrencilerimiz bölge birinciliğini de elde edeceklerdir" dedi.
(MY-İK)

23.01.2013 09:46:25 TSI

Editör: Wan Haber