-Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın katılımıyla açılan MÜSİAD Muğla Şubesi'ne düzenlenen nezaket ziyaretleri hızla devam ediyor.
Son olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde Muğla MUTSO, AK Parti İl Başkanlığı, İlim Yayma Cemiyeti ve Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cavit Okur MÜSİAD yönetimine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Başkan Yardımcıları Şükrü Altınay, Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karataş ve Hamza Levent Özkan, MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz'i makamında ziyaret etti. MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, Oda ve odanın çalışmaları hakkında bilgi vererek, Muğla için yapılacak tüm ortak çalışmalarda var olacaklarını ifade ederek, "Derneğinizi ve görevinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Biz Oda olarak bütün kurumlarla iyi ilişkiler içerisindeyiz. Ayrıca başta sivil toplum örgütleri olmak üzere, Muğla için başarılı çalışma yapan tüm kurum ve kuruluşların yaptıkları çalışmalardan övünç duyarız" dedi.
MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz de kendilerinin ortak harç görevi gördüklerini bu anlamda Muğla için faydalı olacak çalışmalarda işbirliği içinde olmalarını, özellikle Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulması konusunda birlikte hareket edebileceklerini söyledi.
MÜSİAD Başkanı Sayim Akdeniz tarafından günün anısına MUTSO Başkanı Bülent Karakuş'a plaket takdim edilirken, MÜSiAD'ı AK Parti Sivil Toplum Komisyonu üyeleri Hatice Güleç, Zübeyda Fellahoğlu, Mete Kalay, Yusuf Türkoğlu ve Sezer Kahveci'de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunup hayırlı olsun dediler.
Öte yandan Muğla Basın Yayın ve Enformasyon İL Müdürü Cavit Okur ve Muğla İlim Yayma Cemiyeti Yönetim kurulu da MÜSİAD'ı ziyaret eden STK'lar arasındaydı. İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ayhan Balcı, Çağrı Alper, Ali Yiğitoğlu, Fethi Yüzerler ve Murat Dere'den oluşan heyet MÜSİAD'a hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirirken MÜSİAD Başkanı Sayim Akdeniz, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "MÜSİAD olarak Muğla'mızın gelişimi ve ticaret hacmini geliştirmek için tüm STK'larla ortak projeler üretip bu projeleri hayata geçirmek için canla başla çalışacağız. Önümüzdeki süreçte ilk hedefimiz Enerji Sektör Kurulu toplantısını Muğla'da yapmak" diye konuştu.
Ziyaretler sırasında MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Celalettin Gültekin, Adem Çine, Hacı Gülçek, Abdullah Gülçek, Burhanettin Tuna, Barış Cantopçu ve Kazım Demir'de hazır bulundu.
(MK-MB-İK)

19.02.2013 13:41:35 TSI

Editör: Wan Haber