Mart 2014 tarihinde yapılması düşünülen yerel seçimlere 13 aya kala, ilk defa Büyükşehir Belediye seçimlerine hazırlanan AK Parti il, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle temsilcileri seçim çalışmalarına hızlı başladı.
Muğla merkez Orhaniye Mahallesinde kapı kapı dolaşan AK Partililer, vatandaşların yerel yönetimlerle ilgili sorunları ve beklentilerini dinledi.
AK Parti olarak başta büyükşehir belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerine talip olduklarını belirten AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, "Yıllardır adeta büyük bir köy görünümünde olan Muğla'mızın artık makus talihini değiştirmek istiyoruz. Muğla'nın da artık AK Belediyecilikle tanışma zamanı. AK Parti olarak yerel yönetim konusundaki tecrübelerimizi ve birikimimizi artık Muğla içinde kullanmak istiyoruz. Yerel yönetim hizmetleri anlamında yoksun olan Muğla'mıza AK Belediyecilik nasıl yapılır göstermek istiyoruz. AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarımızı yedi gün 24 saat sürdürüyoruz. Yaklaşık 3 aydır tüm teşkilat üyelerimizin katılımı ile il genelindeki bütün köylerimizi gezerek yeni Büyükşehir Yasasının ilimize kazanımlarını tek tek anlatıyoruz. Son olarak partimizin tüm organlarından temsilcilerin katılımı ile merkez ilçedeki Orhaniye Mahallesinde çalışma gerçekleştirdik. Mahalleyi kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın yerel yönetimler hakkındaki sorunları ve beklentilerini dinledik. Köy ve mahalle çalışmalarımız devam edecek" dedi.
(BT-MB-İK)

19.02.2013 12:04:06 TSI

Editör: Wan Haber