TV programı sunucu ve programı olan Müge anlıda yaşanan şok kavga Türkiyenin gündemine oturdu. Atv nin sevilen takip edilen programın Müge anlı ile tatlı ve sertte istenmeyen görüntüler ekranlara yansıdı..


Müge anlının sunduğu Müge anlı ile tatlı ve sert canlı yayın programında istenmeyen nahoş görüntüler yaşandı. Yaşandan kavga tokatlı olaya dönüşünce atv canlı yayın progrmaını kesmeye gitti.


Atv ekranlarında yayınlanan MÜge anlı ile tatlı ve sert güncel ve yaşanan gerçek olayların gündeme getirildiği programda yaşanan bu kavga görüntüleri canlı yayın yönetimi tarafından kesildi ve reklam arasına gidildi


Yaşanan olayın altında ise Ayşe hanım adındaki anne kardeşinin hanımı olan sevilay ın üzerine yürümesi e tokatlı olaya dönüşmesi olayın gelişmesine yol açtı.

Gelişen bu olayın sebebi ise  Ayşe hanım kaybolan kızı olan kader ile ilgili kayboluş sebebin kardeşinin eşi olan sevilaya yüklemesi ve akabinde gelişen olaylar canlı yayında reklam arasına gidilmesine neden oldu.

atv canlı yayın Müge anlı ile tatlı sert programında yaşanan bu olay üzerine güzel sunucu Müge anlı Müge Anlı, "Çok iki yüzlü buluyorum. 11 yaşındaki çcouğunu bu kadına yatıya göndermişsin. Kızın kaçtıktan sonra Sevilay ile görüş, stüdyoya gelince üzerine saldır. Yapmayın çok ayıp buluyorum gerçekten. Buradan çıkıyorsunuz kol kola geziyorsunuz, burada herkesin bir efelenmesi tutuyor. Çok iki yüzlü buluyorum" ifadelerini kullandı

 

anli.jpg

 

Editör: Wan Haber