NEVŞEHİR - Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, 'hepimiz bir öğretmenin eseriyiz. Hangi makam ve mevkide olursak olalım bizi bir öğretmen yetiştirdi' dedi.
Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan Kur'an kursu öğreticileri yemekte bir araya geldi. Nevşehir Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu adına Özel Günler Kutlama Başkanı Nurtop Aydın'ın organize ettiği yemek, Köfteci Kirli Ahmet Usta'nın yerinde verildi. Yemek programı hem bir kutlamaya, hem de hocaların buluşma ve kaynaşmasına vesile oldu.
Programa İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Nazım Haksever ve Kur'an kursu öğreticileri katıldı. İl Müftüsü Yakup Öztürk, yemek öncesi yaptığı konuşmasında; "Cemaate ve öğrenicilere dedim ki, öğretmenlerinize saygı duyun ve değer verin. Çünkü hepimiz bir öğretmenin eseriyiz. Hangi makam ve mevkide olursak olalım bizi bir öğretmen yetiştirdi. Öğretmenlerimiz bir çiçek gibidir. Her birinin değişik ve farklı kokusu vardır. Yavrularınıza, çocuklarınıza söyleyin o çiçeklerden koklasınlar, o çiçeklerin özünü alsınlar, kendi bünyelerinde birleştirsinler, arı gibi bal yapsınlar, o ballarıyla da kendileri de mutlu olsun, aileleri de mutlu olsun, Millette mutlu olsun. Yani o toplum bu millet öğretmenlerin eseridir dedim." dedi
Program sonrası yemek duasını Müftü Yardımcısı Nazım Haksever yaptırdı.
CİHAN

Editör: Wan Haber